Gently Straggling Nakedness - Go On, Get Your Berislave Out.

Har jobbat med det

Posted Nov. 22, 2017, 8:50 a.m. By berislave Tags: Jobb

Jag jobbade med kontorsstäd i stockholm eller det var väl egentligen i Södertälje men hur som helst så var det  ett bra extra jobb som jag hade. Det är bra att ja lite extra jobb när man är ung så att man får prova på lite allt möjligt. Se vad det är som passar en och se vad det är man inte vill jobba med. Ja det är kul när man hittar något som ma tycker om och som man mår bra av att göra. Det är inte alltid så lätt att veta vad det är man vill göra och hitta på, men då är det bra om man försöker att hitta något som passar en.

Kul att prova på lite olika typer av jobb

Jag har provat på lite olik typer av jobb, jag har städat och jobbat i affär och i reception och på cafe och lite av allt möjligt. Ja det är kul att pröva olika jobb och jag tror att man växer av att göra det. Se vad det är man kan göra och hitta nåt som man känner verkligen passar en.
Det är intressant att det finns så många olika jobb som man kan hålla på med och det är olika vad man känner för att jobba med beroende på vart man bor och vart i livet man är någonstans. Det kan ju vara att ett jobb passade en jätte bra ett tag men sen så måste man byta för att man är på en annan plats i livet nu. Ja det är bra att man kan hitta på och göra olika saker så att man känner att man hittar det som man vill göra och som man känner passar en bra och som man kan göra bra. Man vill ju göra bra ifrån sig och det vill ju chefen med.